Helsingin sanomat OP-PohjolaElisa HOK-Elanto Holday InnAccenture Bob Helsinki
Lisa Ekdahl

Huvila

Lisa Ekdahl

KONSERTTI ON LOPPUUNMYYTY.

Lisa Ekdahl on kuulunut jo reilun vuosikymmenen ajan lauluntekijä-laulajattarien eliittiin. Hän taiteilee sekä englanniksi että ruotsiksi hurmaavaa, viihteellistä jazzia, joka hellii kuulijaa kielimuurienkin yli.

Ekdahl aloitti uransa esiintymällä pienillä jazz-klubeilla ruotsalaisen The Peter Nordahl -trion kanssa. Näitä vuosia Ekdahl on kuvannut eräänlaiseksi musiikillisen kouluttautumisen muodoksi. Laulajattaren persoonallinen tie on kuultavissa hänen musiikissaan, joka ei ole kaavoihin kangistunutta vaan elää ja muuttuu jatkuvasti.

Ruotsalaislaulajattaren karisma on hurmannut kriitikot ympäri maailman. Guardian-lehti tiivistää: "We love you baby." Tähän on helppo yhtyä. Ekdahlin eteerisestä äänestä, melankolisista melodioista sekä spontaaneista, leikkisistä ja leijuvista sanoituksista punoutuu lämmin, hauras ja koskettava kokonaisuus, jonka vertaista on vaikea löytää.

Huvilan keikalla Lisa Ekdahl esittää erilaisia kappaleita niin uudesta kuin vanhemmastakin tuotannostaan. Myös artistin suurimpia hittejä tullaan varmasti kuulemaan.

 

Lisa Ekdahl - laulu
Mathias Blomdahl - kitara, perkussiot & laulu
Josef Zackrisson - basso, rummut & laulu
Tomas Hallonsten - piano, Hammond-urut & trumpetti

 

Kuva: Anders Thessing

*Lippupalvelun palvelupalkkio alkaen 2,50 euroa / lippu.


Share

Tapahtumapaikka

Huvila-teltta

Tapahtuma-aika

Ma 22.8.  19:00 

Liput

45 € *

Ikäsuositus

Ikäraja 18 v.
Elo- ja syyskuu 2011
matiketopelasu
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4