Helsingin sanomat OP-PohjolaElisa HOK-Elanto Holday InnAccenture Bob Helsinki
Paleface & Koiton Laulu

Huvila

Paleface & Koiton Laulu

Kuplettiperinnettä suomenkielisellä tuotannollaan uusintavan Palefacen levyä Helsinki-Shangri-La kiiteltiin laajalti. Irwiniin ja Juice Leskiseenkin verrattu artisti on laajentanut repertoaariaan hakemalla aineksia niin kansanmusiikista, klassisesta rockista kuin itämaisista rytmeistäkin luoden keitoksen, jota hän itse kutsuu urbaaniksi folkiksi.

Palefacen levyllä tuomiolle joutuvat niin päättäjät, markkinatalous, ylilyönteihin sortuva media, villinä rehottava nationalismi kuin aikansa elänyt alkoholipolitiikkakin.

Koiton Laulu on koko monikymmenvuotisen historiansa ajan ollut vahvasti osa suomalaista poliittista laululiikettä. Sen toimintaa ovat niin musiikin tekeminen, mukava yhdessäolo kuin yhteiskunnallinen vaikuttaminenkin. Kuorossa on kuutisenkymmentä jäsentä, joista osa on ollut mukana yli kolme vuosikymmentä. Kuoro onkin omien sanojensa mukaan oikeastaan ennemmin yhteisö kuin pelkkä kuoro. Se pyrkii ohjelmistollaan edistämään rauhaa, yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta, kansojen ystävyyttä ja kulttuurivaihtoa. Kuoroa johtaa Reijo Aittakumpu.

Koiton Laulu on tehnyt yhteistyötä nykysäveltäjien ja -runoilijoiden kanssa. Nyt kuoro nousee lavalle poliittisen laululiikkeen suuntaan viimeisimmällä levyllään kumartaneen nykysanailija Palefacen kanssa. Odotettavissa on monipuolinen ilta, joka sisältää Palefacen kappaleita niin bändin kanssa kuin akustisestikin, Koiton Laulun omaa repertoaaria sekä Palefacen tuotantoa kuoron kanssa esitettynä.

Loppuillasta levyjä soittavat DJ:t Anna Laine & Laura Haapala (Radio Helsinki)

 

Kuva: Tuomo Manninen

*Lippupalvelun palvelupalkkio alkaen 2,50 euroa / lippu.


Share

Tapahtumapaikka

Huvila-teltta

Tapahtuma-aika

Pe 2.9.  19:00 

Liput

30 € *

Ikäsuositus

Ikäraja 18 v.

Osta lippu

Elo- ja syyskuu 2011
matiketopelasu
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4