Helsingin sanomat OP-PohjolaElisa HOK-Elanto Holday InnAccenture Bob Helsinki
Jukka Poika & Sound Explosion Band ja Jätkäjätkät

Huvila

Jukka Poika & Sound Explosion Band ja Jätkäjätkät

KONSERTTI ON LOPPUUNMYYTY

Reggaesankari Jukka Poika tunnetaan muun muassa yhtyeistä Soul Captain Band, Kapteeni Ä-ni, Jukka Poika ja Kompostikopla sekä Jukka Poika ja Jenkkarekka. Jukka Poika saarnaa niin kuin elää: tekstit ovat vahvasti omaelämäkerrallisia ja viiltävän rehellisiä. Rakkautta, eroa ja kaipuuta taustoittaa Sound Explosion Bandin vahva ote. Kolmihenkinen, ylväästi soiva torvisektio sekä muikeat taustalaulusovitukset kehystävät kappaleita kunnialla keinuttaen kylmästä lämpimään.

Jätkäjätkät on lunastanut paikkansa omien rytmiorkestereidemme eliitistä. Poppoo yhdistelee balkanilaista tuuttausta, slaavilaista karnevaalimelankoliaa ja kantaaottavaa suomalaista lyriikkaa akustisvoittoiseen rytmiin reggaesta hiphoppiin ja folkista monenmoiseen grooveen.

9-henkisen orkesterin jäseninä toimivat Asa,Puppa J, Joska Josafat, Rasmus Pailos, Kim Rantala, Pekka Varmo, Antti Kivimäki, Erno Haukkala ja Ville Väätäinen. Tarpeen mukaan lainoin vahvistettu joukko hallitsee aimo annoksen instrumentteja bouzokista torviin ja haitarista kitaroihin, koskettimiin ja lyömäsoittimiin. Synkän ja säkenöivän rajoilla taiteileva Jätkäjätkät kannustaa kantaaottavuudellaan pohtimaan maailmaa ja pakottaa poljennollaan tanssijalkoja irti lattiasta.

Jukka Poika & Sound Explosion Band aloittaa illan klo 19:00. Jätkäjätkät nousee lavalle n. klo 20:30.

Loppuillasta DJ Mikko Mattlar (Radio Helsinki)

Kuva: Pekka Lintusaari

*Lippupalvelun palvelupalkkio alkaen 2,50 euroa / lippu.


Share

Tapahtumapaikka

Huvila-teltta

Tapahtuma-aika

Pe 26.8.  19:00 

Liput

25 € *

Ikäsuositus

Ikäraja 18 v.
Elo- ja syyskuu 2011
matiketopelasu
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4