Helsingin sanomat OP-PohjolaElisa HOK-Elanto Holday InnAccenture Bob Helsinki
Anna Eriksson & Irina Björklund

Huvila

Anna Eriksson & Irina Björklund

KONSERTTI ON LOPPUUNMYYTY.

Ihanat naiset lavalla! Irina Björklundia ja Anna Erikssonia yhdistää musiikillisten lahjojen lisäksi rohkea ennakkoluulottomuus. Molemmat ovat murtautuneet ulos muiden kirjoittamista määritelmistä ja tehneet oman intuitionsa mukaisia asioita, huikein tuloksin. Kumpikin naisista on levyttänyt muulla kuin äidinkielellään - Anna englanniksi ja Irina ranskaksi. Kummallakin on pitkästä urasta huolimatta vielä paljon edessään.

Anna Eriksson vetoaa niin iskelmän ystäviin kuin rock-yleisöönkin. Kansainvälisen megatähti Sealinkin kanssa duetoinut laulajatar levytti viime vuonna englanninkielisen The Garden of Loven laajentaen kuulijakuntaansa entisestään. Anna tekee rohkeasti vahvaa, teatraalista popmusiikkia, joka etenee hyökyaallon lailla - puhdistaen ja lohduttaen. Huvilassa kuullaan Annan intiimejä ja eteerisiä chanson-tulkintoja -  David Lynchin elokuvamaailman inspiroimassa hengessä.

Maailmantähtemme, näyttelijä Irina Björklund on kerännyt yhä laajemmin kiitosta myös muusikkona. Hänen ranskankielinen albuminsa Oh L'amour ilmestyi vuonna 2006. Sahansoitonkin taitava Björklund tulkitsee Huvilassa ranskalaisia chansoneita pehmeällä, sensuellilla äänellään.

 

Irina Björklund aloittaa klo 19:00 ja Anna Eriksson nousee lavalle n. klo 20:30.

Erä lippuja OP-bonusasiakkaille ja omistajajäsenille 26 €. Edun saa OP-kortilla, jossa lukee etu- tai bonusasiakas, omistajajäsen tai mainitsemalla koodin OP-Pohjola 2/2011.

Kuvat: Warner Music, Konstantin Golovchinsky

*Lippupalvelun palvelupalkkio alkaen 2,50 euroa / lippu.

Anna Erikssonin (laulu, piano) bändiin kuuluvat Risto Niinikoski, rummut, Mikko Mäkinen, koskettimet, Pekka Lehti, basso sekä Tuomo Dahlblom, kitara.

http://www.myspace.com/irinabjorklund/music

http://www.annaeriksson.fi/fi/


Kirjanmerkki / jaa

Tapahtumapaikka

Huvila-teltta

Tapahtuma-aika

Ke 24.8.  19:00 

Liput

35 € *

Ikäsuositus

Ikäraja 18 v.
Elo- ja syyskuu 2011
matiketopelasu
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4