Helsingin sanomat OP-PohjolaElisa HOK-Elanto Holday InnAccenture Bob Helsinki
Ipanapa All Stars

Huvila

Ipanapa All Stars

Ipanaenergiaa! Huvilan sunnuntaissa tunnelma nousee kattoon Ipanapa All Starsin johdolla. Huikeaan suosioon noussut lastenmusiikkiyhtye jatkaa taiteellistakin uusiutumistaan: musiikkityylien ja -rytmien joukkoon on napsittu valssia, heviä ja jopa slaavilaista lastenlaulua. Solisteiksi Huvilan lavalle nousevat Anna Puu, Hanna Pakarinen, Pariisin Kevät, Marzi Nyman, Anna Kuoppamäki ja Maritta Kuula. Mukana myös jännittävä yllätysvieras!

Ipanapa-musiikin soundimaailmassa vaalitaan tiettyjä perinteisen lastenmusiikin ominaisuuksia. Vanhemmat saattavat löytää kappaleista omaan lapsuuteensa liittyviä musiikillisia elementtejä, joita he haluavat myös omien lastensa omaksuvan. Ipanapa arvostaa lapsia älykkäinä ja monialaisina musiikin kuuntelijoina.  Musiikki on iloista, viihdyttävää ja älykästä: Ipanapa tietää, ettei lapsia parane aliarvioida musiikin kuuntelijoina tai elämässä ylipäänsä.

Huom: Lapsille suunnattuihin esityksiin voi tuoda alle 1-vuotiaan ilmaiseksi, ilman pääsylippua. Sylilapsi ei saa omaa istumapaikkaa, vaan istuu aikuisen sylissä. Yli 1-vuotiaille on ostettava pääsylippu.

KONSERTTI ON LOPPUUNMYYTY.

 

kuva: Sony Music


Kirjanmerkki / jaa

Tapahtumapaikka

Huvila-teltta

Tapahtuma-aika

Su 21.8.  15:00 

Kesto

n. 75 min

Liput

Loppuunmyyty
Elo- ja syyskuu 2011
matiketopelasu
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4