Helsingin sanomat OP-PohjolaElisa HOK-Elanto Holday InnAccenture Bob Helsinki

 

 
Tuotteiden tilausehdot

Tilausehdot

Tuotteet tilataan Helsingin juhlaviikkojen nettisivuilla olevan lomakkeen välityksellä. Asiakkaalle lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Asiakkaalla tulee olla voimassa oleva sähköpostiosoite. Tilauksen voi tehdä 18-vuotta täyttänyt henkilö.

Toimituskulut

Tuotteet toimitetaan postitse tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat 5 euroa. Tuotteiden toimitusaika on 7 vrk.

Laskutus

Tuotteet maksetaan pankkisiirtona tilauksen mukana tulevalla laskulla. Maksuaikaa on 7 vuorokautta. Muistutuslaskusta peritään 5 euroa käsittelykuluja.

Palautus

Käyttämättömien tuotteiden vaihto- ja palautusaika on 14 vuorokautta. Vaihto- ja palautusaika alkaa siitä päivästä jolloin tilaus on noudettu postista. Palautukset toimitetaan postitse osoitteeseen "Asiakaspalautus", Helsingin juhlaviikot, Lasipalatsi, Mannerheimintie 22-24, 00100 Helsinki. Lähetykseen liitetään mukaan
- laskukopio
- kuitti suoritetusta maksusta ja tilinumero (mikäli tilaus on maksettu).
Palautus lähetetään postin ja Helsingin juhlaviikkojen välisen asiakaspalautussopimuksella ja se on tilaajalle maksuton. Muista tallettaa kuitti, jonka saat postista. Palautus suoritetaan asiakkaan tilille 30 vuorokauden sisällä palautuksen vastaanottamisesta.

Tietosuoja

Asiakkaan henkilötietoja käytetään tuotteiden toimitukseen ja asiakassuhteen hoitamiseen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin. Katso rekisteriseloste.

Saatavuus

Helsingin juhlaviikkojen myyntituotteita on saatavilla rajoitettu määrä.

Yhteystiedot

Helsingin juhlaviikot, Lasipalatsi, Mannerheimintie 22 - 24, 00100 Helsinki. Puhelin 09-61265100. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . www.helsinginjuhlaviikot.fi . Y-tunnus 0224232-9.