Helsingin sanomat OP-PohjolaElisa HOK-Elanto Holday InnAccenture Bob Helsinki

senaatintori_yleisoa_kytharju

Osta lippu

Lipputyypit

Peruslippu
Normaali aikuisten lippu tai tilaisuuden ainoa lipputyyppi. Osassa tapahtumapaikoista löytyy useampi peruslippukategoria.

Alennuslippu
Koskee opiskelijoita, alle 18-vuotiaita, varusmiehiä ja siviilipalvelusmiehiä sekä työttömiä. Edullisin ilmoitettu lipun hinta. Lippuja myynnissä rajoitettu määrä rajattuun osaan katsomoa. Ei koske Huvila-teltan tai Viapori Jazzin konsertteja. Varauduttava esittämään alennukseen oikeuttava kortti tapahtumapaikalla.

Eläkeläislippu
5% alennus peruslipun hinnasta klassisen musiikin konsertteihin sekä tanssi-, teatteri- ja sirkusesityksiin. Varauduttava esittämään Kela-kortti, jossa eläkkeensaajamerkintä. Yli 65-vuotiailta riittää henkilöllisyystodistus.

Perhelippu
Perhelippu oikeuttaa kahden aikuisen ja kahden lapsen (1-17 v.) sisäänpääsyyn.

Ammattilaislippu
15% alennus peruslipun hinnasta klassisen musiikin ja esittävän taiteen tilaisuuksiin. Lippuja rajoitetusti. 1 lippu/ kortti, seuraavien jäsenkorttien haltijoille: Muusikkojen liitto, Teatteri- ja mediatyöntekijät ry, Taku ry

Liikuntaesteiset/ pyörätuolipaikat
Lippuja ei voi ostaa internetistä, koska paikkoja on rajoitetusti. Saattaja pääsee ilmaiseksi, numeroituihin tilaisuuksiin varattava saattajapaikka. Katso lisää esityspaikkatiedoista.

Arvosetelit
Virikeseteli (Luottokunta) ja Kulttuuriseteli (Smartum Oy) käyvät maksuvälineinä Helsingin juhlaviikoilla. Voit varata liput Lippupalvelun puhelinpalvelusta ja lunastaa ne Lippupalvelun myyntipaikoista (ei R-kioski). Lue lisää Lippupalvelun sivuilta.