Helsingin sanomat OP-PohjolaElisa HOK-Elanto Holday InnAccenture Bob Helsinki

Festari-info

Yhteistyössä kanssamme

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANEITAMME OVATelisa_50korkea

Yhteistyössä:
Debytantit-sarja

hs_logo_k50

Yhteistyössä:
Eläimet kylässä

op_pohjola_vasen_harmaa

Yhteistyössä:
Ateljee Isserlis - Musiikin perintö

 

 

SPONSORIT

accenture_silver_k50

bobhelsinki_k50

hok-elanto_k50

holidayinn_k50

 

 

PALVELUKUMPPANIT


hjv_tuotejapalvelu09

pernordricardf_onwhite_k40


 

 

 

 

Yritysyhteistyön mahdollisuudet

Helsingin juhlaviikot on yksi Suomen suurimpia kulttuurisponsoroinnin kohteita sekä edelläkävijä yritysyhteistyön rakentamisessa. Juhlaviikkojen yritysyhteistyösopimukset ovat strategisia, pitkäjänteisiä sopimuksia, joista hyötyy niin yritys, yleisö kuin Juhlaviikotkin. Yritysyhteistyö mahdollistaa Juhlaviikkojen monipuolisen ohjelmatarjonnan ja sisältöjen rakentamisen. Yritysyhteistyön avulla Juhlaviikot tavoittaa myös uusia yleisöjä.

Yrityksille Helsingin Juhlaviikot tarjoaa imagollisen yhteyden suureen ja arvostettuun festivaaliin. Imagollisen hyödyn lisäksi yritykset voivat hyödyntää Juhlaviikkoja omassa viestinnässään, markkinoinnissaan sekä sidosryhmätyössään. Juhlaviikot tarjoaa myös useita verkostoitumismahdollisuuksia niin yrityksiin kuin kulttuuri- ja taidemaailmaan. Juhlaviikot on oiva kanava luoda ja kehittää uusia kumppanuuksia.

Vuoden 2010 toimintakertomus (pdf)

Vuoden 2010 toteutunut ohjelmisto (pdf)

 

Yhteistyömalli

Helsingin juhlaviikkojen yritysyhteistyömalli on kolmitasoinen jakaantuen partneri- ja sponsoritasoihin sekä tuote- ja palvelukumppanuuksiin. Kukin taso tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia, ja kullekin yritykselle räätälöidään kyseisen yrityksen näköinen paketti. Yhteistyötä tehdään tiiviisti ja pitkäjänteisesti.

I
Päätason partnereita ovat Helsingin Sanomat, Elisa ja OP-Pohjola.

II
Juhlaviikkojen sponsoritason kumppaneita ovat Accenture, Bob Helsinki, HOK-Elanto ja Holiday Inn.

III
Juhlaviikkojen palvelukumppanit ovat HEKU, Pernod Ricard Finland, Sanoma Magazines, Research Insight Finland ja Libris Oy.

 

Yhteydenotot

Helsingin juhlaviikkojen yritysyhteistyöneuvotteluista vastaa Image Match Oy. Mikäli haluatte mukaan Juhlaviikkojen kumppanijoukkoon, mahdollisuuksista kertoo mielellään Juhlaviikkojen markkinointi- ja viestintäpäällikkö Anu Kauppi, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

Kuva: Maarit Kytöharju