Helsingin sanomat OP-PohjolaElisa HOK-Elanto Holday InnAccenture Bob Helsinki

 

 

Juhlaviikkokauppa

Juhlaviikkojen muistikirja Juhlaviikko-kassiin ja kynäsetti taskuun, hyvin varustautuneena pärjäät visaisemmankin väritystehtävän parissa! Kaikki Juhlaviikkojen tuotteet ovat luontoystävällisesti valmistettuja ja niitä koristaa Jon Burgermanin piirtämä mustavalkoinen festariprintti, jota on lupa värittää.

Tuotteita voi ostaa myös näistä myyntipisteistä.

Luonnonvalkoinen Eko-kassi

Mihin pakata ylimääräinen villapaita elokuun viileneviä iltoja varten? Miten jatkaa festivaalia vielä marraskuun kauppareissuillakin?

Hanki itsellesi tilava kangaskassi Juhlaviikkojen printillä! Kassin on kuvittanut Jon Burgerman, materiaalina luonnonmukaista puuvillaa. Muokkaa kassillesi persoonallinen ilme värittämällä kuva esimerkiksi kangastusseilla! Koko 45cm x 41cm. 7 eur Sis. Alv. 23%

26-osainen värikynäsetti

Värittäminen on kivaa, todettiin Juhlaviikkojen tempauksessa kesäkuussa. Myös piirtäminen palkitsee – vaan miten varautua odottamattomiin väritystilaisuuksiin?

Hankkimalla taskuun ja käsilaukkuun mahtuvan 24 puuvärikynää, terottimen ja pyyhekumin sisältävän Juhlaviikkojen värikynäsetin, tietenkin! Värikynäkotelon kuvituksesta vastaa Jon Burgerman. 3 eur Sis. Alv. 23%

Kierrätetty muistikirja A5

Kämmenselkään kirjailtu puhelinnumero katoaa suihkussa, seiniin ei sovi töherrellä. Huvilan keikkojen kappaleet olisi mukava kirjata ylös ja toisaalta napata muistiin esityspaikan osoite.

Kierrätetystä materiaalista valmistettu A5- kokoinen muistikirja Juhlaviikkojen printillä hoitaa homman! Muistikirja soveltuu niin kirjailuun kuin kuvitteluunkin. Kannen kuvitus on Jon Burgermanin käsialaa. 5 eur Sis. Alv. 23%

Yhteystiedot

Tuotteet toimitetaan postitse tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen ja maksetaan tilauksen mukana tulevalla laskulla. Toimitus- ja käsittelykulut ovat 5 euroa. Tuotteiden toimitusaika on 7 vrk.

Täytäthän yhteystiedoistasi vähintään pakolliset osiot.