Helsingin sanomat OP-PohjolaElisa HOK-Elanto Holday InnAccenture Bob Helsinki

Om oss

Samarbetspartner

Festspelen framför ett varmt tack till sina samarbetspartner.

 

PARTNER


elisa_50korkea

hs_logo_k50

op_pohjola_vasen_harmaa

 

 

 

SPONSOR

accenture_silver_k50

bobhelsinki_k50

hok-elanto_k50

holidayinn_k50

 

 

LEVERANSPARTNER


hjv_tuotejapalvelu09

pernordricardf_onwhite_k40

 

 

 

Vad företagssamarbetet erbjuder


Festspelen är en högklassig festival full av överraskningar. Den riktar sig till en mycket stor och mångsidig publik. År 2009 var besökarantalet 294 363. Festspelens repertoar är oerhört innehållsrik och omväxlande - berättelser, människor, fenomen. Upplevelser som man minns länge. Festspelen syns, hörs och märks runtom i staden - med en stark närvaro också i massmedia.

Under Festspelen är det möjligt att ta olika intressenter i beaktande: inbjuda sina viktigaste gäster till Huvilatältets stämningsfulla miljö eller bjuda personalen på en oförglömlig kväll med nycirkus.

Festspelens innehåll och kanaler öppnar möjligheter till mångsidig marknadsföring och promotion. Festivalens programinnehåll med sina många nivåer skapar en grund för fascinerande möten mellan företaget och dess egen målgrupp, det må då gälla konsumenter eller företagskunder.

Regelbundna möten och networking utgör en viktig del av Festspelssamarbetet. Festspelen är en utmärkt kanal för att skapa och utveckla nya partnerskap.

2010 förvaltningsberättelse (pdf)

Helsinki Festpel FAQ

Modell för företagssamarbetet


Helsingfors festspels sponsoreringsmodell är fördelad på tre nivåer: partners, sponsorer samt produkt- och servicepartners. Varje nivå erbjuder olika möjligheter och vi strävar till att skräddarsy ett paket som är så väl anpassat som möjligt för varje företag. Målet är att finna lösningar som är nyttiga för bägge parterna. Vi har ett nära samarbete som görs på lång sikt.

Under den pågående perioden har vi redan partnersavtal med Helsingin Sanomat, Elisa, och OP-Pohjola. Helsingin Sanomats eget projekt vid Festspelen är Konstens natt. OP-Pohjola's projekt vid Festspelen är Ateljé Isserlis - Musikarvet.

Festspelens partners på sponsornivå är Accenture, Bob Helsinki, HOK-Elanto och Holiday Inn.

Festspelens produktpartners är HEKU, Pernod Ricard Finland, Sanoma Magazines Finland, Research Insight Finland och Libris Ab.

Tag kontakt


Om ni vill komma med och samarbeta med Festspelen, berättar vi gärna om partnerskapets olika möjligheter. Kontakta Festspelens marknadsförings- och informationschef Anu Kauppi, Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Foto: Maarit Kytöharju